Implantaten

Een implantaat lijkt op een titanium schroefje en is te vergelijken met een kunstwortel,

die op de plaats gezet kan worden van de wortel van de tand of kies die in uw gebit verloren is gegaan.

Hygiene
Wij werken met mondmaskers en handschoenen. Alle gebruikte instrumenten worden gereinigd, gesteriliseerd en opnieuw verpakt. Waar mogelijk gebruiken wij wegwerpmaterialen. Wij werken volgende de 10 punten van Moorer.
Preventie
Het voorkomen van tandproblemen is onmisbaar geworden in de hedendaagse tandheelkunde. Wij pleiten voor regelmatig controle, preventieve röntgenfoto`s, grondige reiniging en het volgen van mondhygiene-instructies.
Esthetiek
In onze huidige maatschappij heeft de cosmetische tandheelkunde een belangrijke plaats ingenomen. Bij onze behandelingen houden wij altijd rekening met de esthetische wensen van onze patiënten.
Individuele Benadering
Ondanks de grootte van onze praktijk, willen wij met iedere patiënt een vertrouwelijke en persoonlijke band opbouwen.Wij vinden het belangrijk om voor iedereen een behandeling op maat te maken.

Implantaten

Centrum voor Cosmetische Tandheelkunde en Implantologie
Alle behandelingen vinden plaatsen in onze praktijk in het centrum van Amsterdam

5 Jaar Garantie

999
 • Alles inclusief !
 • Gratis Consult
 • Opbouw
 • Kroon
 • Voordelen

  Sterk en Duurzaam

 • Kroon

  Opgebakken porcelein op metal

 • Implantaatmateriaal

  Titanium

MAAK EEN AFSPRAAK

Dit titanium is heel biocompatibel, dat wil zeggen dat het lichaam het niet afstoot, waardoor het bot er direct tegen aan kan groeien. Dit proces wordt osseointegratie genoemd. Van veel implantaten is het titanium oppervlak ruwer gemaakt, wat de botgroei rondom het implantaat versnelt en waardoor deze na de inheling ook vaster in het bot zal zitten.

 • Implantaten zijn kunstwortels die van titanium worden gemaakt. Hierop wordt een kroon, brug of kunstgebit geplaatst. Een implantaat is een vervanging voor de natuurlijke wortel die in het kaakbot vastgegroeid is en uw tanden en kiezen op hun plaats houden.

  Een kunstgebit leidt tot botafbraak : Wanneer uw tanden of kiezen afgebroken zijn of zelfs helemaal ontbreken, kunnen ze vervangen worden door een kroon of kunstgebit. Om een kroon of zelfs een heel kunstgebit te plaatsen, is een implantaat de beste oplossing. Als een wortel beschadigd is door de afgebroken tand of kies, kan uw kaakbot in de loop van de jaren slinken. Hierdoor zal uw gezicht ingrijpend veranderen.

  Behoud van uw kaaklijn : Door jarenlange praktijkervaring, ondersteund door klinisch onderzoek, is aangetoond dat titanium kunstwortels goed door het bot worden geaccepteerd en door botaangroei als het ware één geheel met de kaak gaan vormen. Hierdoor zal uw kaak minder slinken en zal de vorm van uw gezicht niet veranderen. U behoudt uw kaaklijn en daarmee uw uiterlijk.

  Implantaten voelen natuurlijk aan : Met implantaten voelen uw tanden en kiezen als natuurlijk aan en behouden de kracht en sterkte die ze altijd hebben gehad. Implantaten helpen u met zelfvertrouwen door te gaan in het dagelijkse leven.

 • Als u één of zelfs al uw tanden en kiezen mist en weer ongehinderd wilt kunnen praten, lachen en eten wat u lekker vindt, dan zijn implantaten dé oplossing voor u. Een implantaat is een kunstwortel die in de onder- of bovenkaak wordt geplaatst. Het plaatsen van een implantaat is een eenvoudige ingreep onder plaatselijke verdoving.

  Ongelukken bij sport, thuis of het werk : Door ons drukke en actieve leven worden risico’s steeds groter. Sporten is gezond, leuk, uitdagend en gezellig. Maar het brengt soms ook risico’s met zich mee; de iets te ver doorgaande swing bij het golfen, de hockeybal, de elleboog bij het voetballen of squashen. Daarnaast vindt een groot gedeelte van de ongevallen in en om het huis plaats. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar heeft soms verstrekkende gevolgen.

  U mist tanden door natuurlijke slijtage : Tanden en kiezen slijten door dagelijks gebruik. Daarom missen ouderen meestal een of meerdere tanden en kiezen. En iedereen wil toch een volledig gebit?

  Bestaande tanden mooier maken : Een zelfbewust persoon kan ook veel ongemak, ontevredenheid en onzekerheid ervaren door een imperfectie aan het gebit. Een recent of in het verleden ontstane probleem met het gebit kan veel ellende veroorzaken. Zogenaamde esthetische redenen (gericht op het uiterlijk) kunnen aanleiding zijn om voor een implantaat te kiezen.

  Een tand, meerdere tanden of een heel gebit

  Als u een gebitsprobleem heeft, kunt u kiezen tussen:

  Een tand vervangen
  Meerdere tanden vervangen
  Alle tanden vervangen
  Elk gebitsprobleem kent een traditionele en een moderne oplossing. Traditioneel is bijvoorbeeld het plaatsen van een enkele tand of een kroon op de bestaande beslepen tand of wortel. Meerdere tanden worden vervangen door een brug, die wordt vastgezet op bestaande beslepen tanden. Een los kunstgebit is ook een traditionele oplossing ter vervanging van alle tanden.

  De moderne oplossing is het plaatsen van implantaten, waarop één of meer kronen, bruggen of een kunstgebit vastgezet worden.

  Traditionele bruggen, plaatjes en frames hebben nadelen : Traditionele oplossingen, zoals bruggen, vereisen dat bestaande, onbeschadigde tanden of kiezen worden afgeslepen om ze te kunnen plaatsen. Plaatjes en frames worden aan andere tanden en kiezen bevestigd met haakjes en beugels, waardoor de natuurlijke tanden en kiezen beschadigd raken en het dragen soms als ongemakkelijk of zelfs als pijnlijk wordt ervaren. Implantaten lossen alleen dáár het probleem op, waar het daadwerkelijk zit.

 • Het is belangrijk om te weten dat implantaten geen vervanging zijn voor gezonde wortels. Een gezonde wortel is altijd beter dan een implantaat. Pas als de levensduur van de wortel ten einde loopt of in gevaar is, biedt een implantaat een betere oplossing.

Wat onze klanten zeggen

 • Ik ben nu eindelijk klaar na ongeveer anderhalf jaar . Maar het zijn de vele behandelingen waard geweest ik heb nu 9 implantaten en aan beide bovenkaken bot opbouw waardoor ik nu weer een prachtige mond vol met bruggen en kronen heb gekregen. Waardoor ik weer een mooie mond vol tanden en kiezen heb.

  Ans - Amsterdam
 • Zeer deskundig personeel die alle tijd voor je neemt en uitleg geeft..Nu heb ik implantaten en ben blij ermee.Had 10 jaar geleden moeten nemen,maar was , zo bang.Het valt reuze mee en je wordt op je gemak gesteld en ze vertellen precies waarmee ze bezig zijn.Harstikke bedankt.

  Sonnia - Amsterdam
 • Nu even recentie van mij. Beste 0900 dentist team.nadat julie mijn tanden en kiezen eruit gehaald hadden en het gebitje onder en boven had gekregen begonnen de problemen voor mij.Het zogenaamde kokhals probleem.Het was een hele rit om dit onder controlle te krijgen. Inplantaten onder en later 4 inplantaten boven.

  Rene - Delft
 • Wat ben ik blij met mijn 2 implantaten! Met een behoorlijke schade in mijn bovenkaak kwam ik in deze kliniek terecht. Ik vond de sfeer meteen prettig: duidelijke uitleg, keuze uit verschillende opties, rust en voldoende tijd.

  Jacqueline - Driebergen

Implantaat 999 € All incl.

Hoge kwaliteit incl. Opbouw + Kroon met 5 jaar garantie, Gratis Consult !