DutchEnglishItalianPortugueseGermanFrenchPersianRussianSerbianBulgarianChinese (Simplified)CzechDanishFinnishArabicPolishRomanianSlovakSpanishSlovenianArmenianEstonianIrishKoreanNorwegianVietnameseZulu

Een gratis klikgebit prothese zonder eigen bijdrage bij de kunstgebitspecialist in Amsterdam

Uw verzekering betaald bijna altijd voor een klikgebit

Behandelingen/ Klikgebit, uw verzekering betaalt bijna altijd voor een klikgebit!

Er zijn situaties dat er bijna geen goede tanden meer over zijn om een volledige randboog op te construerenSoms is een kunstgebit de enige overblijvende oplossing. vaak zit een kunstgebit best aardig op zijn plek. In de onderkaak echter, helemaal na een aantal jaren, is de kaak erg dun en wiebelt de onderprothese behoorlijk.Ook met eten zijn er geregeld problemen en de houvast is vaak gering. Klikgebit Een relatief erg eenvoudige oplossing hiervoor is het plaatsen van 2 of 4 implantaten in de onderkaak, waarop een soort drukknoppen geschroefd worden, die weer vastklikken in een soort hulsjes in de binnenkant van de onderprothese. Het ondergebit klikt nu als het ware vast op de onderkaak en heeft zo opeens veel houvast, zodat praten, eten en afbijten opeens veel makkelijker gaat! Ook steunt de prothese op de implantaten in plaats van op het tandvlees, waardoor grotere krachten zonder gevoeligheid/ pijn van het tandvlees uitgeoefend kunnen worden. De prothese is nog wel uitneembaar, waardoor deze makkelijk te reinigen is en ook makkelijk gerepareerd kan worden indien dit nodig is. Wanneer we het ondergebit laten vastklikken op 4 implantaten met drukknoppen is de houvast nog groter. In de bovenkaak kunnen 4 implantaten met drukknoppen geplaatst worden, waarbij de kunststof verhemelte bedekking van het boven klikgebit achterwege kan blijven. De bovenprothese heeft nu veel houvast. 

Ja! Ik wil een gratis klikgebit prothese

Voorwaarden voor het gratis klikgebit prothese

 

  • Een klikgebit/ prothese moet medisch mogelijk zijn bij u. Dit beoordeelt de tandarts- implantoloog.
  • Uw zorgverzekering dient de aanvraag voor uw klikgebit prothese goed te keuren. Zonder deze goedkeuring is het klikgebit prothese niet gratis.
  • De kosten dienen door uw zorgverzekering aan de behandelend tandarts-implantoloog volledig voldaan te zijn.
  • Udient uw eigen bijdrage aan uw zorgverzekering te hebben voldaan.
  • De maximum vergoeding bedraagt € 250,-Dit bedrag wordt via TTL High Tech Dental Labs op uw rekening teruggestort.

Om een gratis klikgebit prothese te laten plaatsen dient u een afspraak te maken bij tandartsenpraktijk 0900 Dentist B.V. Dit kan door contact op te nemen via 0900–3368478. Tijdens deze afspraak wordt in de eerste plaats goed onderzocht door de tandarts- implantoloog of het mogelijk is om bij u implantaten te plaatsen. Hiervoor wordt er een foto gemaakt en vind er een onderzoek plaats in uw mond. Na dit onderzoek krijgt u uitgebreide informatie mee naar huis, zodat u thuis alles op uw gemak nog eens na kunt lezen.

 

De implantaten worden geplaatst onder plaatselijke verdoving. De ingreep duurt meestal 30 tot 40 minuten. Door de moderne technieken gebeurt dit alles vrijwel pijnvrij. Ook na de behandeling zijn één of twee pijnstillers vaak voldoende. Het kaakbot groeit na de ingreep vast aan de implantaten. Dit proces duurt enkele weken. Na de behandeling wordt er voor u een nieuwe prothese gemaakt. De oude prothese wordt in de tussentijd aangepast zodat u deze gewoon kunt blijven gebruiken. Tijdens de intake zal alles uitgebreid met u worden besproken.

 

 

Uw nieuwe klikgebit prothese wordt vervaardigd door gespecialiseerde tandprothetici. Er worden door de tandprotheticus afdrukken gemaakt van uw boven- en onderkaak. De stand tussen de kaken worden bepaald en de  gewenste vorm en kleur van de tanden wordt besproken: want, natuurlijk bepaalt u hoe uw nieuwe klikgebit prothese er uit moet komen te zien! Als alles naar uw wens is wordt de prothese definitief bij u geplaatst.

Angst voor de Tandarts?‎

Wij kunnen pijnloze behandelingen bieden door het gebruik van pijnloze injecties

Naarmate u ouder wordt, komt uw kunstgebit (prothese) los te zitten. De oorzaak hiervan is veelal het langzaam slinken (kleiner worden) van de kaak. Het maken van een nieuwe gewone prothese geeft vaak niet voldoende houvast door onvoldoende ondersteuning en door de geslonken kaak. Als uw ondergebit los zit, dan zorgt dat voor ongemakkelijk praten, lachen, eten en afbijten. Het eten van hard voedsel, zoals een appel of een hard broodje, is dan niet mogelijk. Daarnaast ontstaan erdoor een slecht zittende prothese vaak hangende mondhoeken. Er is nu een simpele oplossing : een klikgebit prothese, dat u momenteel nog gratis*aangeboden wordt ook!

 

 

Een klikgebit prothese is een prothese welke wordt vast geklikt in uw mond op implantaten. Implantaten kunt u het beste vergelijken met kunstwortels van een lichaamsvriendelijk materiaal, zoals titanium. De implantaten vervangen de afwezige tandwortels en worden onder plaatselijke verdoving – pijnloos – door een ervaren tandarts-implantoloog in uw kaak geplaatst. Op de implantaten wordt uw nieuwe prothese vast geklikt: u hebt nu een klikgebit prothese. Het klikgebit prothese kunt u zelf gemakkelijk in- en uitnemen en zit toch stevig vast in de mond. Met een klikgebit prothese behoort uw loszittend kunstgebit tot het verleden. U krijgt nagenoeg weer dezelfde gebitsfunctie terug zoals u die vroeger had met uw eigen gebit! U kunt dus weer probleemloos praten, lachen, eten en afbijten. Met de allernieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied verzorgen wij voor u het gratis* klikgebit prothese.

Voorwaarden voor het gratis klikgebit prothese

Wij accepteren alle zorgverzekeringen

All on 4 - 8.999 € All Incl.

Gratis consult Incl. -Tijdelijk en vast voorziening op implantaat

Scroll to Top