DutchEnglishItalianPortugueseGermanFrenchPersianRussianSerbianBulgarianChinese (Simplified)CzechDanishFinnishArabicPolishRomanianSlovakSpanishSlovenianArmenianEstonianIrishKoreanNorwegianVietnameseZulu

Philips Zoom!

Dit zijn de Philips Zoom! behandelingen

Philips Zoom! WhiteSpeed In Office

Philips Zoom! Whitespeed In Office is een snelle, veilige en effectieve manier van tanden bleken die wordt uitgevoerd door je tandarts, of onder supervisie van de tandarts, in de praktijk. Het geavanceerde LED-licht versnelt het bleekproces. Daardoor heb je na maximaal twee uur tot zes tinten lichtere tanden. Dat resultaat is vergelijkbaar met vijf tot zeven dagen thuis bleken met Philips Zoom!

Maximaal witte tanden in minimale tijd

Professioneel lichtgeactiveerd bleeksysteem

Instellingen van laag/gemiddeld/hoog om de intensiteit aan te passen

In tegenstelling tot sommige andere bleeksystemen kan de intensiteit van de Philips Zoom WhiteSpeed worden aangepast en kan gevoeligheid worden verminderd voor maximaal comfort. Meer dan 90% van de ondervraagden hadden weinig tot geen last van gevoeligheid met de Philips Zoom WhiteSpeed-lamp.

Door licht geactiveerde technologie voor krachtig bleken

In tegensteling to veel andere systemen gebruikt Philips Zoom! Whitespeed een eigen LED-lichttechnologie om het bleekproces te versnellen. Hiermee behaalt u maximale resultaten in minimale tijd. Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator geeft 100% sterkere lichtintensiteit dan de sterkste concurrerende professionele bleeklamp*, zonder concessies op het gebied van veiligheid.

Bewezen veilig en effectief voor tanden en tandvlees

De Philips Zoom! Whitespeed-lamp wordt gesteund door (wereldwijd uitgevoerde) onderzoeken. Hieruit is gebepleken dat het veilig en effectief is voor uw tanden en tandvlees. 95% van de ondervraagde patiënten vindt dat de Philips Zoom! Whitespeed-lamp uitstekende resultaten realiseert.

Philips Zoom! DayWhite

Philips Zoom! DayWhite is een thuisbehandeling met 6% waterstofperoxide voor overdag. Je tandarts maakt bleeklepels (een soort bitjes) op maat voor de onder- en de bovenkaak zodat de bleekgel goed op je tanden blijft zitten. De bleeklepels houd je ’s ochtends en ’s avonds dertig minuten in je mond. In twee weken tijd maak je je tanden vier of meer tinten lichter.

Een stralend gebit

Professionele tandbleekmethode voor thuis

Uw lach kan zichtbaar witter zijn

Met Philips Zoom DayWhite kan uw wittere glimlach snel en zichtbaar witter zijn, met maximale resultaten in slechts 7 tot 14 dagen.

Thuis bleken wanneer het u uitkomt

Met Philips Zoom DayWhite kunt u uw tanden bleken wanneer het u het beste uitkomt. Draag uw bleeklepels twee keer per dag 15 tot 30 minuten, afhankelijk van de dosering die uw tandarts aanbeveelt. En maak u geen zorgen als u een dag overslaat. U kunt uw bleekprogramma beginnen en onderbreken op basis van uw drukke agenda.

Gezonder, sterker glazuur

Philips Zoom DayWhite is een tandbleekmethode voor thuis met een drievoudige werking: een stralende glimlach creëren, tanden glad en glanzend maken en gevoeligheid van tanden aanpakken. Dit betekent dat uw glimlach gezonder wordt omdat het bleken ook het glazuur sterker maakt. Aan het einde van de behandeling zijn uw tanden gladder en is uw glimlach stralender.

Philips Zoom! NiteWhite

De Philips Zoom! NiteWhite is een thuisbehandeling waarmee je gewoon kan slapen. Je tandarts maakt de bleeklepels speciaal voor jou op maat. Als je de bleeklepels een week lang vier tot zes uur per nacht draagt, kun je al tot 6 tinten lichter behalen.

Scroll to Top